Škôlka jazyka C

Fórum o programovaní v jazyku C založené 3. januára 2012

Aktuálny čas je 25 Jan 2021, 01:40

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 59 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 18:53 
Offline
Školák
Školák

Registrovaný: 07 Jan 2012, 17:04
Príspevky: 34
Udelené body: 5 bodov
Získané body: 5 bodov
Vysledok ulohy 1:
vypise
Pi = 3.141593
bez prechodu na novy riadok za nim ide prompt shelu. Nepresnost je predpokladam zaokruhlenim pri vypoctoch

edit on:
ak ma byt prompt po ukonceni programu na novom riadku, musi prislusny riadok v programe vyzerat takto:
printf("Pi = %f\n",pi);
edit off;

Uloha 2 - vypis vysledkov:
A zvaecsene o 1 = "B"
Z zvaecsene o 1 = "["
A 65
C 67

Uloha 3: vid priloha, program sucin.c

Uloha 4: vid priloha, program 9.c
Obrázok
Splnené.
libcosenior


Prílohy:
sucin.c [429 Bajtov]
262 krát
9.c [319 Bajtov]
247 krát
pism.c [222 Bajtov]
228 krát


Naposledy upravil vado dňa 07 Jan 2012, 19:29, celkovo upravené 2
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 19:04 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
pism.c
#include <stdio.h>
main()
{
char pismk;
pismk='A';
pismk++;
printf("A zvaecsene o 1 = \"%c\"\n",pismk);
pismk='Z';pismk++;
printf("Z zvaecsene o 1 = \"%c\"\n",pismk);
printf("%c %d\n",65,65);
printf("%c %d\n",'C','C');
}

Vysvetli nám prosím, na čo sú tam tie opačné lomítka: \"%c\

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 19:07 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
vado píše:
Vysledok ulohy 1:
vypise
Pi = 3.141593
bez prechodu na novy riadok za nim ide prompt shelu. Nepresnost je predpokladam zaokruhlenim pri vypoctoch

Nie, ak to má odriadkovať, musí tam byť \n, aj keď v lekcii to nie je.

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 19:18 
Offline
Školák
Školák

Registrovaný: 07 Jan 2012, 17:04
Príspevky: 34
Udelené body: 5 bodov
Získané body: 5 bodov
libcosenior píše:
pism.c

Vysvetli nám prosím, na čo sú tam tie opačné lomítka: \"%c\


Tie opacne lomitka nasledovane znakom "uvodzovky", teda su len kuoli zobrazeniu uvodzoviek pred a za vypisanym textom. V ux-ovych systemoch su uvodzovky specialnym znakom, a pokial je v texte potrebne vypisat specialny znak, tal sa pred neho musi vlozit opacne lomitko. Ako je to vo Win systemoch, to neovladam.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 19:23 
Offline
Školák
Školák

Registrovaný: 07 Jan 2012, 17:04
Príspevky: 34
Udelené body: 5 bodov
Získané body: 5 bodov
Este jedna vec ma napadla: ak ma program plne vyhovovat zadanym podmienkam ("pričom sa v jeho zdrojovom kóde nachádza znak 9 iba raz"), tak by program 9.c mal vyzerat tak, ako v prilohe


Prílohy:
9.c [322 Bajtov]
240 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 19:34 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
Je to tak, len ti tam chýba 10 x 9, dúfam že som dobre pozrel a v zadaní bolo aj to.
V každom prípade sa mi páči tvoj tvorčí prístup. Uvidíš o týždeň, možno skôr, že všetky programy, ktoré si robil do tej doby, boli zbytočne veľké a zložité, ale o tom je škôlka, začíname od nuly. :)

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 19:47 
Offline
Školák
Školák

Registrovaný: 07 Jan 2012, 17:04
Príspevky: 34
Udelené body: 5 bodov
Získané body: 5 bodov
Ajaj,
tak to 10x9 som si nevsimol ... Pardon.
Viem, ze tie moje programy su zatial tak trochu "cerveni obri" (definicia z knihy "programatorske poklesky" od panov Ivan Kopecek a Jan kucera z roku 1989, odporucam precitat, plna humoru a realnych skusenosti z bojov s pocitacmi, neda sa pri nej inak, ako doslova sa od srdca rehotat).
Praveze sa snazim vtesnat do "skuolkarskych" pravidiel tak, aby aj dalsi pripadni studenti videli postup od nuly. Viem, ze tieto programy sa daju napisat ovela efektivnejsie, ale v syntaxe C-cka som naozaj neskuseny a aplikovat ine skusenosti (bash) by nebolo pre ostatnych skolkarov fer (ahaho, ako sa vytahuje).


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 20:32 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 07 Jan 2012, 16:25
Príspevky: 7
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 3 bodov
ja to mam jednoduse - otrocky
Obrázok
Dobre spravené.
libcosenior


Prílohy:
II_lekce_1.rar [104.23 KiB]
217 krát
II_lekce_2.rar [104.3 KiB]
218 krát
II_lekce_3.rar [104.18 KiB]
222 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 20:32 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 07 Jan 2012, 16:25
Príspevky: 7
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 3 bodov
jeste 4 - muze se vkladat jen 3 prilohy :?

Jeste bych zjednodusil reseni:
printf("%d * %d = %d\n",j,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
Obrázok
Toto si spravil elegantne. ;)
libcosenior


Prílohy:
II_lekce_4.rar [104.26 KiB]
209 krát
lekce2_4oprava.rar [310 Bajtov]
196 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 21:20 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
Už je povolený počet príloh 10, aby nebol nikto obmedzovaný, len pod prílohami sa rozumejú úlohy z lekcií a nie nejaké obrázky.

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 21:29 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Jan 2012, 16:01
Príspevky: 22
Udelené body: 3 bodov
Získané body: 10 bodov
Já udělal úlohu 4 takto.
Admin povolit upnutí .txt souboru.Dík
1.je jasná vypíše Pi = hodnota
2.Ty další dva přidané řádky hádám vypíšou první jen číslo a druhý C protože v prvním není char a ve druhém int,samo že tam musí být předešlá definice hodnot pro char a int.Aha takže pokud vložím ty řádky,tak
A 65
C 67
Obrázok

Úlohy splnené.
pism.c:
Tak ako to je napísané,je zbytočné dávať: char pismk a potom char pismkz. Stačí len char pismk pretože druhé priradenie premennej nahratí prvé, teda pismk už nebude 'A', ale 'Z'.

l2u3.c:
Je to správne. Prehľadnejšie by to bolo takto:
printf("%d + %d = %d\n",A, B, A+B);
libcosenior


Prílohy:
u4tabulka.rar [218 Bajtov]
212 krát
Poznámka: 3.
l2u3.c.txt [108 Bajtov]
198 krát
Poznámka: 2.
pism.c.txt [158 Bajtov]
180 krát

_________________
DEVC++.Microsoft Visual Studio 11 Beta na w7,64bit
Anjuta na Ubuntu12.04
vlastní mozek,proto jsem odešel z abf Obrázokhttp://www.supportsat.cz


Naposledy upravil marmik dňa 07 Jan 2012, 22:27, celkovo upravené 2
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 21:38 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
Už je povolené aj *.txt

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 07 Jan 2012, 22:31 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Jan 2012, 16:01
Príspevky: 22
Udelené body: 3 bodov
Získané body: 10 bodov
Ve win se ty \ opačné lomítka taky jen vypíšou spolu s textem.

_________________
DEVC++.Microsoft Visual Studio 11 Beta na w7,64bit
Anjuta na Ubuntu12.04
vlastní mozek,proto jsem odešel z abf Obrázokhttp://www.supportsat.cz


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 08 Jan 2012, 00:43 
Offline
Školák
Školák

Registrovaný: 07 Jan 2012, 17:04
Príspevky: 34
Udelené body: 5 bodov
Získané body: 5 bodov
Tie opacne lomitka funguju asi iba v ux-ovych systemoch na oznacenie specialnych znakov, ako naprikald uvodzovky. Vo Win sa to opacne lomitko berie asi ako normalny znak (vo win som zatial nemal tu cest programovat).


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 08 Jan 2012, 09:18 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Jan 2012, 16:01
Príspevky: 22
Udelené body: 3 bodov
Získané body: 10 bodov
int cislo1, cislo2. cislo3, cislo4, cislo5; -tento zápis se některým lidem znalím C zdá být neslušný,ba jsou pohoršeni

int cisla[5]; -toto je podle nich běžný zápis

možná by jsme to mohli zařadit do diskuse,když se tím ted' zabýváme.

Jinak je potřeba se striktně držet zadání,jako třeba pokud je uvedeno že číslice 9 bude uvedena v programu jen 1x ,tak tam musí být jen jedenkrát,ikdyž program pak vykoná to co má.Na chybu jsem usera upozornil v ss,jen aby na to kouknul.

Zajímavé je když už mám svůj program a jdu se kouknout,jak to řešil třeba někdo jiný a pak si říkám,proč jsem to třeba neudělal jako kolega,že by to třeba bylo jednodušší.Je prostě vidět jak u toho kdo uvažuje a jakou cestu volí.Pro mě fascinující a zajímavé.

_________________
DEVC++.Microsoft Visual Studio 11 Beta na w7,64bit
Anjuta na Ubuntu12.04
vlastní mozek,proto jsem odešel z abf Obrázokhttp://www.supportsat.cz


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 08 Jan 2012, 18:07 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
vld píše:
jeste 4 - muze se vkladat jen 3 prilohy :?

Jeste bych zjednodusil reseni:
printf("%d * %d = %d\n",j,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);

Toto si vymyslel veľmi elegantne. :)

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 12 Jan 2012, 19:29 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Jan 2012, 21:41
Príspevky: 10
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 3 bodov
Uf, drina to byla. Nakonec mi to vyslo takhle.

PS: Koukam kolega vld mě predbehl, ale bud tomu nerozumim, nebo ma v nasobilce na prvnim radku printf jiný postup :?:

Najprv k pripomienke, vyskúšaj v tvojom programe toto (prvé 2 riadky printf):
Kód:
printf("%d*%d=%d\n",x,i,x*i);
printf("%d*%d=%d\n",x++,i,x*i);

aký bude výsledok? :D
Obrázok
Úlohy si splnil dobre a pekne.
libcosenior


Prílohy:
ludolf.c [88 Bajtov]
179 krát
pism.c [183 Bajtov]
195 krát
Soucet,nasobk.c [160 Bajtov]
187 krát
nasobilka9.c [384 Bajtov]
207 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 12 Jan 2012, 20:22 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Jan 2012, 21:41
Príspevky: 10
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 3 bodov
No dvakrat stejny, tedy rovnych 9. Chapu to tak, ze si druhy radek bere z promenne x, tedy 1, proto je druhy radek shodny s prvnim. Muj druhy radek si bere z promenne x++, tedy 1 zvetsena o 1.
Nebo ne ??


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 12 Jan 2012, 20:27 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
pby píše:
No dvakrat stejny, tedy rovnych 9. Chapu to tak, ze si druhy radek bere z promenne x, tedy 1, proto je druhy radek shodny s prvnim. Muj druhy radek si bere z promenne x++, tedy 1 zvetsena o 1.
Nebo ne ??

Logicky by to tak asi malo byť, ale ako to je v skutočnosti? Musíme počkať na niekoho zdatnejšieho.
x++ sa chová inakšie ako x+1, aspoň v prvom riadku, vyskúšaj.

Edit.
Zdá sa, že aby počítalo ++, je potrebné aspoň jedno použitie premennej, potom to už ide.

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 12 Jan 2012, 21:27 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Jan 2012, 21:41
Príspevky: 10
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 3 bodov
Ted Ti uplne nerozumim, nicmene jsem vyzkousel a program vypasal dva stejne radky, tak nevim.
Kód:
printf("%d*%d=%d\n",x,i,x*i);
printf("%d*%d=%d\n",x++,i,x*i);
1*9=9
1*9=9


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 13 Jan 2012, 07:16 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
pby píše:
Ted Ti uplne nerozumim, nicmene jsem vyzkousel a program vypasal dva stejne radky, tak nevim.
Kód:
printf("%d*%d=%d\n",x,i,x*i);
printf("%d*%d=%d\n",x++,i,x*i);
1*9=9
1*9=9

Skúsim to jednoduchšie.
Pri použití x++ sa najprv použije hodnota premennej x a až potom sa zvýší o jedna.
Kód:
dôkaz:
int x=1;
printf("%d\n",x++);
printf("%d\n",x);
výsledok je:
1
2


Vyššie som písal, že x+1 sa správa inakšie ako x++.
Kód:
dôkaz:
int x=1;
printf("%d\n",x+1);
printf("%d\n",x);
výsledok je:
2
1

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 13 Jan 2012, 15:58 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Jan 2012, 21:41
Príspevky: 10
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 3 bodov
Tak jinak, rozdil mezi x++ a x+1 jsem si vyzkousel a snad pochopil. Ja chtel pouzit jen x++ a tak jak jsem to napsal, mi to fungovalo. A ted mi jde jen o to, jestli jsem to napsal dobre, nebo ne??
Ptam se, protoze kolega vld, ktereho timto zdravim, pouzil jiny zapis a kdyz jsem to zkousel, tak mi jeho verze nefungovala, na druhem radku byl stejny vypis, jako na prvnim.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 13 Jan 2012, 16:15 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
Myslím, že optimálne a správne riešenie je:
Kód:
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j++,i,j*i);
printf("%d * %d = %d\n",j,i,j*i);

To posledné ++ je tam zbytočné.
To čo tam dal vld, je chybné, prvé dva riadky vypíšu:
Kód:
1 * 9 = 9
1 * 9 = 9

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 14 Jan 2012, 10:58 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 12 Jan 2012, 12:55
Príspevky: 3
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 3 bodov
Přikládám svoje výtvory, ale už tady vidím, že to jde mnohem jednodušeji. ;)
Obrázok
Pekne spravené, jedna úloha rozšírená.
libcosenior


Prílohy:
9krat.c [509 Bajtov]
204 krát
plus_krat.c [144 Bajtov]
181 krát
pism.c [363 Bajtov]
190 krát
ludolf.c [88 Bajtov]
177 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 2. lekcii
PoslaťNapísal: 21 Jan 2012, 13:26 
Offline
Škôlkár
Škôlkár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Jan 2012, 20:52
Príspevky: 3
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 2 bodov
pridavam sa
Obrázok
Pekne a nápadito spravené.
libcosenior


Prílohy:
Lekcia2.c [935 Bajtov]
213 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 59 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Rýchla úprava:
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Hosted by FreeSpace SK