Škôlka jazyka C

Fórum o programovaní v jazyku C založené 3. januára 2012

Aktuálny čas je 01 Mar 2021, 10:17

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 55 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 27 Mar 2012, 06:17 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18 Feb 2012, 20:37
Príspevky: 16
Udelené body: 7 bodov
Získané body: 13 bodov
Vo vizitke som to robil len tak od oka. :roll:
Ten spôsob ma napadol až pri poslednej úlohe a už som neupravil tie predchádzajúce. :idea:


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 27 Mar 2012, 13:26 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27 Mar 2012, 09:30
Príspevky: 19
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 19 bodov
Idem do škôlky. 8-)
Obrázok
Dobre spravené. Kód je prehľadný a pekný.
libcosenior


Prílohy:
vizitka.c [309 Bajtov]
188 krát
srdiecko.c [469 Bajtov]
197 krát
riadky.c [71 Bajtov]
193 krát
idea.c [255 Bajtov]
190 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 13:00 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 19 Apr 2012, 17:12
Príspevky: 4
Udelené body: 1 udelenie bodov
Získané body: 2 bodov
Moje výtvory. :D


Prílohy:
vyzitka.c.c [389 Bajtov]
182 krát
srdecko.c.c [407 Bajtov]
186 krát
riadky.c.c [86 Bajtov]
183 krát
idea.c.c [291 Bajtov]
167 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 14:01 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 19 Apr 2012, 17:12
Príspevky: 4
Udelené body: 1 udelenie bodov
Získané body: 2 bodov
Uloha 6:
Obrázok
OK, úlohy si odovzdal všetky.
Sú spravené dobre a prehľadne. Trochu ma mrzí, že si tam nedal aj hlavičky programov a dúfam, že v ďalších programoch tam už budú. Je to dobrý zvyk a ten je železná košeľa.

Možno by si mohol namiesto:
printf("Opatrenie voci okamzitemu zavretiu, pre zavretie zadajte 0 + ENTER: ");
scanf("%d", &a);
používať
system("pause");

libcosenior


Prílohy:
Text.c [147 Bajtov]
180 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 26 Apr 2012, 09:59 
Offline
Školák
Školák

Registrovaný: 25 Apr 2012, 16:47
Príspevky: 15
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 8 bodov
Moje úlohy z prvej lekcie.
Obrázok
úlohy splnené na jedničku, kódy sú prehľadné, možno len na konci programu srdiecko.c
namiesto:
"\n"
"\n"
"\n"
"\n");
použiť:
"\n\n\n\n");
ale chyba to nie je

adam


Prílohy:
vizitka.c [432 Bajtov]
181 krát
srdiecko.c [909 Bajtov]
184 krát
program4.c [257 Bajtov]
191 krát
Priklad5.c [171 Bajtov]
198 krát
Priklad6.c [205 Bajtov]
199 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 27 Apr 2012, 21:24 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 13 Jan 2012, 15:40
Príspevky: 6
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 5 bodov
moje pokusy pisem v Dev-C++,pre zaujemcov je aj v cz/sk
ale skusim aj Code::Blocks
Obrázok
Všetky úlohy si spravil pekne a prehľadne.
S tou spodnou úvodzovkou máš pravdu, tak som to opravil.
adam


Prílohy:
vizitka.c [246 Bajtov]
168 krát
srdiecko.c [219 Bajtov]
178 krát
riadky.c [231 Bajtov]
169 krát
riadky1.c [411 Bajtov]
174 krát
idea.c [361 Bajtov]
180 krát
text.c [237 Bajtov]
191 krát

_________________
wxp, dev-c++ 4992
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 29 Apr 2012, 16:52 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27 Mar 2012, 09:30
Príspevky: 19
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 19 bodov
Všimol som si nejakých zmien v lekciách a aj to, že je viac úloh.
Doplním.
To je fajn a spravil si to ako treba vrátane hlavičky a komentárov.
Je to dobrý zvyk.
adam

Príloha:
text.c [408 Bajtov]
167 krát


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 01 Máj 2012, 16:30 
Offline
Škôlkár
Škôlkár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27 Apr 2012, 18:56
Príspevky: 4
Bydlisko: Humenne
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 4 bodov
Sendzimo ulohy k 1 lekcii... ;)
Obrázok
Úlohy si spracoval na jedničku.
Veľmi sa mi páči, že si robil aj hlavičky a komentáre.
adam


Prílohy:
vizitka.c [596 Bajtov]
153 krát
idea.c [576 Bajtov]
147 krát
text.c [510 Bajtov]
150 krát
srdiecko.c [626 Bajtov]
161 krát
riadky.c [433 Bajtov]
154 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 31 Máj 2012, 21:10 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 31 Máj 2012, 14:30
Príspevky: 1
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 1 udelenie bodov
Tak tú su moje úlohy z prvej lekcie. :) Kompilujem cez Dev-C++ a tam funkcia return nefunguje tak používam jej alternátivu.
Obrázok
Všetky úlohy máš spravené veľmi dobre.
Nerozumiem ale tomuto: ...a tam funkcia return nefunguje tak používam jej alternátivu...
Môžeš mi to vysvetliť?
libcosenior


Proste v kompilatore Dev C++ nefunguje prikaz na zastavenie programu, ktory si navrhoval pouzivat return (0); tak som použil ten druhý spôsob a to pomocou system ("pause");


Prílohy:
idea.c [243 Bajtov]
143 krát
riadky.c [134 Bajtov]
165 krát
srdiecko.c [354 Bajtov]
142 krát
text.c [201 Bajtov]
146 krát
vizitka.c [172 Bajtov]
149 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 01 Jún 2012, 11:54 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
Return 0; je návratová hodnota funkcie main() a oznamuje kompillátoru, že funkcia prebehla správne.
system("pause); je funkcia na čakanie na klávesu a použil si ju správne.
Ak by si return 0; nepoužil v programe na platforme linux, kompilátor by hlásil že niečo nie je úplne v poriadku, aj keď program by fungoval správne.

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 01 Aug 2012, 19:19 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01 Aug 2012, 18:22
Príspevky: 30
Udelené body: 2 bodov
Získané body: 15 bodov
No registroval som sa len dnes ,tak sem dávam aj ja môj výtvor :lol:
Obrázok
Dobre a prehľadne spracované. Lekciu si pochopil.
libcosenior


K tvojej otázke:

// Je daky rozdiel v tom ze ci budem dávat v novom bloku medzery (TAB)
// alebo ich dávať nebudem?

Sú určité zásady, ktoré by sa mali dodržiavať. Ak budeš dávať tabulátor a program bude členitejší, nakoniec sa zneprehľadní, pretože TAB dáva veľké medzery.
Ja používam len dva medzerníky a myslím, že to tam používajú viacerí
Navyše medzi printf a () sa nedáva medzera žiadna, aj keď program pracuje správne. Možno nejaký iný kompilátor by to vyhodnotil ako chybu.


Prílohy:
riadky.c [223 Bajtov]
148 krát
idea.c [206 Bajtov]
154 krát
text.c [297 Bajtov]
152 krát
srdiecko.c [572 Bajtov]
152 krát
vizitka.c [144 Bajtov]
155 krát

_________________
Programovanie je ako sex: Jedna chyba – a až do konca života sa o ňu musíte starať.
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 20 Sep 2012, 21:28 
Offline
Škôlkár
Škôlkár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20 Sep 2012, 21:19
Príspevky: 1
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 1 udelenie bodov
Som uplny zaciatocnik tak hadam tam nesu bludy. :?
Obrázok
Vítam ťa v škôlke. :D
Lekciu si správne pochopil. Úlohy si napísal dobre.
Možno jediná maličká pripomienka.
*
libcosenior


* Čo sa ti zdá krajšie a prehľadnejšie? ;)
Toto:

Kód:
#include <stdio.h>
main()
{
printf("Kto druhemu jamu\n"
"kope, sam\n"
"do nej spadne\n");
system("pause");
return 0;
}

alebo toto:
Kód:
#include <stdio.h>
main()
{
  printf("Kto druhemu jamu\n"
         "kope, sam\n"
         "do nej spadne\n");
  system("pause");
  return 0;
}


Prílohy:
vizitka.c [361 Bajtov]
155 krát
text.c [166 Bajtov]
152 krát
srdiecko.c [262 Bajtov]
145 krát
prazdne_riadky.c [220 Bajtov]
141 krát
idea.c [128 Bajtov]
142 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 14 Okt 2012, 17:02 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 14 Okt 2012, 16:31
Príspevky: 7
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 4 bodov
Tak tu sú moje riešenia uloh:
Obrázok
Všetky úlohy sú urobené správne.
libcosenior


Prílohy:
1. lekcia.rar [1.29 KiB]
147 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 16 Okt 2012, 13:14 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 16 Okt 2012, 13:08
Príspevky: 1
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 1 udelenie bodov
Taak moje prve vytvori
Obrázok
Pekne si to spravil. :)
libcosenior


Prílohy:
vizitka.c [506 Bajtov]
147 krát
srdiecko.c [552 Bajtov]
145 krát
riadky.c [467 Bajtov]
141 krát
text.c [166 Bajtov]
153 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 30 Jan 2013, 21:10 
Offline
Škôlkár
Škôlkár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29 Jan 2013, 21:12
Príspevky: 1
Bydlisko: Trebišov
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 1 udelenie bodov
Robil som to v Dev-c++, pod Windowsom ;)
použivam system("pause") inak by to len blikalo :mrgreen:
Obrázok
Úlohy si zvládol dobre.
Pripomienka:
Mohol si použiť printf() pri viacerých riadkoch iba raz a riadky rozdeliť tak, ako je to ukázané v lekcii. Ide o úlohy: srdiečko, text. a idea.
libcosenior


Prílohy:
StefanMatta.rar [27.5 KiB]
135 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 30 Jan 2013, 22:52 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 30 Jan 2013, 22:38
Príspevky: 1
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 0 udelenie bodov
Tak to sú hotové úlohy :)

Veľmi dobre napísané, ale chýbajú úlohy: idea.c a text.c
libcosenior


Prílohy:
Poznámka: finito :D
ulohy.rar [22.4 KiB]
145 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 04 Feb 2013, 18:04 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 04 Feb 2013, 17:04
Príspevky: 1
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 1 udelenie bodov
moje prvé programovanie :)
Obrázok
Lekciu si pochopil, úlohy si napísal dobre.
Len malá pripomienka (to isté ako h0l0tn1k), keď máš viacriadkový text, stačí použiť funkciu print() iba 1 krát pre celý text, teda nie na každom riadku zvlášť.
libcosenior


Prílohy:
idea.c [198 Bajtov]
147 krát
james bond.c [158 Bajtov]
156 krát
riadky.c [86 Bajtov]
139 krát
srdiecko.c [813 Bajtov]
110 krát
vizitka.c [167 Bajtov]
120 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 10 Feb 2013, 10:55 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 10 Feb 2013, 10:49
Príspevky: 1
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 0 udelenie bodov
Tu sú moje vypracované úlohy. :)

Stiahni si tie prílohy do PC a skontroluj, či názvy programov súhlasia s obsahom. ;)
libcosenior


Prílohy:
vizitka.c [1.57 KiB]
118 krát
srdiecko.c [251 Bajtov]
108 krát
riadky.c [247 Bajtov]
112 krát
text.c [187 Bajtov]
126 krát
idea.c [187 Bajtov]
114 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 02 Mar 2013, 17:12 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02 Mar 2013, 15:54
Príspevky: 25
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 9 bodov
Prosím, som úplný začiatočník = diletant.
Urobil som tú šesťku, James Bond, ale do toho istého súboru, ako je vzorka. Trochu mi to trvalo. Tie srdiečka urobím inokedy ako relax. Mnoho znakov je skúška koľko sa ich vojde na riadok v tom okienku.

Vitaj v škôlke. :)
Budeš si musieť ešte raz poctivo prejsť celú prvú lekciu s tým, že všetky kusy kódu, ktoré tam sú, si potrebuješ vyskúšať prakticky.
Ten riadok s J. Bondom je proste neuveriteľný :D a je samozrejmé, že ti vypisuje varovania. Ak nevieš anglicky, tak si varovanie skopíruj do google prekladača, aby si vedel zhruba o čo sa jedná.
Každé varovanie znamená, že niečo nie je úplne v poriadku a treba to vyriešiť.
libcosenior


Prílohy:
prvy.c [692 Bajtov]
119 krát
Ashampoo_Snap_2013.03.02_16h49m20s_001_.png
Ashampoo_Snap_2013.03.02_16h49m20s_001_.png [ 33.99 KiB | Zobrazené 8529 krát ]
Ashampoo_Snap_2013.03.02_16h54m19s_002_.png
Ashampoo_Snap_2013.03.02_16h54m19s_002_.png [ 18 KiB | Zobrazené 8529 krát ]
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 03 Mar 2013, 09:23 
Offline
Školák
Školák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02 Mar 2013, 15:54
Príspevky: 25
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 9 bodov
Posielam svoje riesenia k 1. lekcii
Obrázok
idea - OK
srdiecko - OK
vizitka - OK
text2a - OK
riadky - :?: vysvetli mi prečo je tam toľko úvodzoviek (""), keď stačia dve, na začiatku a na konci po jednej
libcosenior


Prílohy:
idea.c [279 Bajtov]
125 krát
riadky.c [152 Bajtov]
120 krát
srdiecko.c [576 Bajtov]
115 krát
text2a.c [196 Bajtov]
110 krát
vizitka.c [424 Bajtov]
118 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 15 Mar 2013, 22:48 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 14 Mar 2013, 23:10
Príspevky: 4
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 3 bodov
nic moc, nechcelo sa mi s tym velmi hrat...
Obrázok

//uz som vsetko upravil, nie je to uplne spravne kedze tieto funkcie nevracaju ziadnu hodnotu, cize ziadne premenne sa nepouzivaju v tom programe tak by to malo byt void, nuz code:blocks to zjavne nepodporuje a visualko zase nepodporuje iba "main()", ale dufam ze teraz sme sa uz zhodli v tom ze int main() ti uz pojde...bohuzial neprejdem na code:blocks lebo v skole pouzivam visualko

Všetky úlohy sú napísané dobre. Pochopil si o čo ide a to je hlavné!

libcosenior


Prílohy:
Poznámka: uz upravene
idea.cpp [228 Bajtov]
115 krát
Poznámka: uz upravene
riadky.cpp [72 Bajtov]
105 krát
Poznámka: uz upravene
srdiecko.cpp [121 Bajtov]
113 krát
Poznámka: uz upravene
text.cpp [134 Bajtov]
100 krát
Poznámka: uz upravene
vizitka.cpp [91 Bajtov]
103 krát


Naposledy upravil MaNi_4 dňa 16 Mar 2013, 23:41, celkovo upravené 2
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 16 Mar 2013, 16:43 
Offline
Škôlkár
Škôlkár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16 Mar 2013, 16:36
Príspevky: 8
Udelené body: 1 udelenie bodov
Získané body: 8 bodov
Ucim sa aj podla knihy "Ucebnice jazyka C - Pavel Herout".
"JB.c" - robene podla knihy. Je to to iste ako uloha "text.c".
Obrázok
Dobrá práca.
Akurát maličkosť. Mohol si aj v srdiecko.c a vizitka.c použiť len po jednom príkaze printf(). ;)
libcosenior


Prílohy:
idea.c [356 Bajtov]
108 krát
vizitka.c [141 Bajtov]
115 krát
srdiecko.c [894 Bajtov]
103 krát
JB.c [244 Bajtov]
115 krát
riadky.c [84 Bajtov]
101 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 02 Apr 2013, 22:31 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 02 Apr 2013, 22:13
Príspevky: 6
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 2 bodov
uplne prvý pokus s programovaním :) 100% moje kódy :). Len ma štvalo len to prebliknutie CMD tak som trošku okukal system("pause").
Obrázok
Pekne napísané. Zvlášť sa mi páči použitie tabulátorov v srdiečku a vizitke.
Ale mám jednu výhradu. V text.c si použil zbytočné úvodzovky.
James Bond
" " \\ " "\"Agent 007\"" "\\" " # 150%% zaruka # /\n"
Celkom by ma zaujímalo, prečo ťa napadlo dať ich tam.
libcosenior


Prílohy:
1.lekcia.rar [36.02 KiB]
108 krát
Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 03 Apr 2013, 13:20 
Offline
Škôlkár
Škôlkár

Registrovaný: 02 Apr 2013, 22:13
Príspevky: 6
Udelené body: 0 udelenie bodov
Získané body: 2 bodov
úvodzovky som tam dal preto lebo som si myslel že pokiaľ chcem vložiť to lomítko tak to musí byť v úvodzovkách :?


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: Úlohy k 1. lekcii
PoslaťNapísal: 03 Apr 2013, 13:27 
Offline
Stredoškolák
Stredoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06 Jan 2012, 19:26
Príspevky: 458
Bydlisko: pod Pátrovom
Udelené body: 228 bodov
Získané body: 21 bodov
OK, chybami sa učíme. ;)

_________________
kódy píšem na platforme: linux Ubuntu 12.04 (Geany, Code::Blocks), WinXP (Code::Blocks, PsPad editor),
Skype: libcokamo, ICQ: 56312279
Ak treba, napíš mi na libcosenior@gmail.com. To mám v mobile a stále po ruke.


Detaily príspevku Upozorniť užívateľa
Hore
 Profil  
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 55 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Rýchla úprava:
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Hosted by FreeSpace SK